7 september 2007 "Gazet van Antwerpen" - Designed by CyberDan.be

www.Eddy-Vereycken.com
J a b u l o n
Ga naar de inhoud
"Prooi van een bezeten liefde" van Eddy Vereycken wordt verfilmd
07/09/2007 om 16:06 door Belga

Acteur/auteur Eddy Vereycken en het productiehuis Fobic Films hebben een akkoord afgesloten over de verfilming van de roman "Prooi van een bezeten liefde".
Dat heeft Fobic Films gemeld.
"Prooi van een bezeten liefde" is het waar gebeurd verhaal over de hellegang van een succesvol acteur en over de lange nasleep van een nooit eindigend gevecht tegen een stalkster.

Fobic Films is van start gegaan met de ontwikkeling en de adaptatie van de roman met het oog op een bioscooprelease.

Scenarist Jacques Boon (schrijver van onder andere "Pauline en Paulette", "Confituur", "Vidange Perdue", "Aspe") werkt samen met regisseur Geoffrey Enthoven
("Les Enfants de L'amour", "Vidange Perdue") aan het scenario.
Mariano Vanhoof produceert, en hoopt in productie te kunnen gaan in het najaar van 2008.

"Prooi van een bezeten liefde" is reeds geselecteerd als toekomstig beloftevol project op het Co-productieplatform van het Internationaal Filmfestival van Mannheim.

Fobic Films heeft net de opnames achter de rug van "Happy Together", de nieuwe langspeelfilm van Geoffrey Enthoven met Ben Van Ostade, Bien De Moor, Chris Lomme, Sandrine André en Kürt Rogiers in de hoofdrollen. De release van "Happy Together" is voorzien voor het voorjaar van 2008.

www.CyberDan.be
Deze pagina's zijn een onderdeel van Jabulon Productions - BTW BE 0682.857.234 - HR 0682.857.234
U bent vandaag bezoeker nummer: -
Wil jij ook zo'n coole, toffe, leuke, fantastische website als deze? Neem dan contact op met CyberDan door hieronder te klikken.
Terug naar de inhoud